Aktuális programok

a csoportok működési rendje:

Nyári működési rendünk:

Békásmegyeri Közösségi Házban

Július 24-ig folyamatosan működik a szokásos rendben, majd augusztus 26-ig nyári szabadság miatt a Közösségi Ház zárva tart. Ez után az első torna augusztus 26-án lesz.

Július 24-ig folyamatosan működik, majd augusztus 26-ig nyári szabadság miatt a Közösségi Ház zárva tart. Ez után az első torna augusztus 26-án lesz, de már az eredeti időben 18.15-től.

Csillaghegyi Közösségi Házban

A csoport június 12-ig a szokásos rendben működik, majd a nyári programok miatt a működése szünetel. Ezt követően augusztus 26-tól ismét folyamatos lesz a működésünk a megszokott időben. A nyári időszakban a csoport régi és új tagjait szívesen várjuk a Békásmegyeri Közösségi Házban a fentiek szerint működő csoportban.

OKK-ban (San Marco u.81.)

Folyamatosan működik július 26-ig, majd augusztus 26-ig nyári szabadság miatt a Közösségi Ház zárva tart. Ez után az első székes torna augusztus 26-án lesz.

Folyamatosan működik július 26-ig, majd augusztus 26-ig nyári szabadság miatt a Közösségi Ház zárva tart. Ez után az első torna augusztus 26-án lesz.

Csillaghegyi Árpád Forrás Fürdő

Folyamatosan, egész nyáron működik. A vezetője esetleges szabadságolása miatt erről érdemes az alapítvány honlapján (www.mozgassal.hu) vagy az uszoda honlapján esetleg telefonon érdeklődni. A rendszeres résztvevők az aktuális változásokról email értesítést kapnak.

Mindenkit szeretettel várok!

Jelentkezés
és további felvilágosítás:

Nándori Évánál

Telefonon: